Klip fra gæstebogen

db_DSC_0805_copy20_200"Hvem skulle have troet det muligt at genskabe noget at den samme atmosfære fra Rødkilde i Den Sorte Cottage. Vidunderligt sted, pragtfuld beliggenhed og et dejligt personligt samvær. Og gid du må få vind i sejlene."

"Tusinde tak for herlige dage i dit smukke hjem. Det er utroligt at møde et menneske med så stor venlighed og imødekommenhed,- og ikke mindst med stor sans for hygge og hjertelighed."

"Hvor har vi nydt vort ophold i Den Sorte Cottage,- et charmerende landsted med en imødekommende og charmerende værtinde.

Coat blue lavendler så store som i Provence. Blomster, roser, buske, træer. Udsigten til Avernakø og Ærø. Fårene, der græsser lige udenfor på marken, men først og fremmest den personlige atmosfære, omsorg, hygge ,- de smukke ting og et dejligt værelse, og så den bruser i badeværelset,- som at stå i varmt regnvejr, o.s.v."

"Et skønt sted med en skøn dame i skønne omgivelser. Tak for dennegang,- vi kommer gerne igen."

"Kærlig velkomst kombineret med et god snak og luksus omgivelser har gjort opholdet hos dig til en stor succes (og morgenmaden satte prikken over i'et)."

"Servicen er i top, og du er den perfekte værtinde."

"Et vidunderligt sted med en kongelig opvartning. En dejlig seng, og så vågne op til et veldækket morgenbord,- alt vil vi anbefale til venner og bekendte."